Sparen met hoog rendement als onderdeel van een financieel plan.

Voordat u een keuze maakt is het belangrijk te weten of u een spaarder of belegger bent. Bent u spaarder dan wilt u geen risico lopen. Wilt u een vorm van risico lopen met kans op hoger rendement dan bent een belegger en dan is het weer van belang te weten welk type belegger u bent.

Iemand die zijn geld op een spaarrekening heeft gezet precies wat hij na een aantal jaren aan inleg en rente heeft opgebouwd. Iets waar een belegger alleen maar van kan dromen.

Defensieve beleggers willen relatieve stabiliteit in de beleggingen, waarbij sprake is van een bescheiden risico. Deze belegger heeft wel enige beleggingservaring en is enigszins afhankelijk van het vermogen. Het is van belang dat sprake is van weinig waardefluctuaties. De beleggingshorizon is meestal niet langer dan ongeveer 5 jaar. Spaarders/zeer defensieve beleggers kenmerken zich door risicoaversie en hebben nauwelijks beleggingservaring. Vaak bestaat een grote afhankelijkheid van het spaarsaldi/vermogen en deze groep spaarders/ beleggers wil niets tot vrijwel niets te maken te hebben met waardefluctuaties. De spaarhorizon is bij volledige risicoaversie van kort tot lang. Er wordt uitsluitend gespaard. Bij niet volledige risicoaversie is de beleggingshorizon korter dan één jaar.

Wij hebben een aantal adviezen klaar voor de spaarder. Zelfs in een crisisperiode kan er een mooi defensief rendement neergezet worden.

Een veiliger manier om uw vermogen te laten groeien dan sparen is er waarschijnlijk niet. Sceptici zullen meteen antwoorden: "en een langzamere ook niet!". Dit klopt niet helemaal.. Het rendement op spaarrekeningen is in veel gevallen lager dan het rendement op beleggingen maar er zijn uitzonderingen op de regel. Wij geven adviezen voor deze uitzonderingen.

Bankinstellingen en tegenwoordig ook verzekeringsmaatschappijen hebben veel verschillende spaarproducten ontwikkeld, allemaal met de meest fantasievolle benamingen, zodat u door de bomen het bos niet meer ziet.

Wij hebben een Europese studie gemaakt na de crisis en kunnen U producten adviseren met een rendement tussen de 14 en 20% op jaarbasis.

Wij verkopen geen financiële producten maar geven financieel advies. U krijgt de volledige controle over uw geldstromen binnen een legaal kader. Bel vandaag voor een afspraak bij U thuis of op kantoor. Wij geven geen telefonische adviezen maar informeren U kosteloos op kantoor.

Freddy Jacobs
0032-478-331-799
0040-766-622-873
frjacobs@telenet.be
www.pbsworldwide.com

financiële planning, sparen met hoog rendement, sparen, beleggen met rendement,defensief beleggen,persoonlijk financieel plan,vermogensbeheer

http://www.belgianconnection.be/invest-romania-businessclub/roemeni%C3%AB-europese-structuurfondsen-en-cohesiefonds-20072013-subsidies-ro

http://www.belgianconnection.be/invest-romania-businessclub/roemeense-vennootschap-oprichten-roemeense-firma-bv-bvba-oprichten

AttachmentSize
Sparen met hoog rendement als onderdeel van een financieel plan.pdf9.21 KB