Investeringsvoorstel in tijden van crisis: spelen op zekerheden met een mooi rendement !

Wij hebben vandaag de mogelijkheid om een obligatie te kopen van een bestaand hotel in het top ski gebied Winterberg in Duitsland. Winterberg is een skigebied op 300-400 km afstand van België en Nederland.  Jaarlijks zijn er meer dan 2 miljoen bezoekers.

Wat bieden we precies aan ?

We hebben een klant die een bedrijfsobligatie uitgeeft . Het gaat over een hotel in een top-skigebied. Voor het investeren in het hotel wordt een obligatie uitgegeven met een minimum inleg van 50.000 Euro.

De initiatiefnemers hebben 40 jaar ervaring in de projectontwikkeling en  zij  werken reeds 25 jaar  met vermogende investeerders. Voor het project is er een general  manager  in dienst genomen met meer dan 15 jaar ervaring in het structureren en managen van hotels.

Het rendement op uw investering komt op 8.4% vaste rente voor het eerste jaar. Vanaf 01-01-2011 ontvangt U een rendement van 7% per jaar en een winstdeling van 30% op de winst. De obedrijfsobligatie heeft een looptijd van 5 jaar.

Prognoses kunt U terugvinden in de brochure (enkel op aanvraag). Alles wordt in de deelnameovereenkomst beschreven die voor het project is opgemaakt.

Het skigebied:

In het zuidoosten van Noord- Rijn- Westfalen ligt het Sauerland. Het Sauerland heeft meer dan 40 skischolen. Je kunt in de weide omgeving skiën, maar de beste skimogelijkheden vind je wel in Hoogsauerland, waar je hoogtes van rond de 700 meter hebt. De ‘skiliftcaroussel Winterberg' is met zijn toepasselijke naam één van de centra voor het wintersporttoerisme. Er zijn zo'n 200 kilometer loipen die ook de fanatieke langlaufer zullen bevallen.

Winterberg

In het Duitse dorp Winterberg, op slechts 314 km van Utrecht, waan je je in een andere wereld. Er zijn hotels, pensions en een jeugdherberg en je zou zelfs in een bed & breakfast terecht kunnen. De brede pistes rond het dorp zijn goed geprepareerd en onderaan de pistes kun je gratis je auto kwijt. Het dorp is zeer geschikt voor families die een weekendje weg willen.

Gebied & pisten
Het skigebied rond Winterberg is geschikt voor de beginnende skiër. Er zijn natuurlijk ook rode afdalingen, maar niet heel veel en zwarte pistes zijn er nauwelijks. Een aantal verlichte pistes is een paar dagen per week tot laat open. De sneeuwkanonnen zijn hier net als de liften uiterst modern.

Snowboard / Langlauf
Voor snowboarders biedt Winterberg een Funpark en er ligt zo'n 200 km aan langlaufloipes. De verscheidenheid aan mogelijkheden maakt Winterberg geschikt voor een breed publiek.

Wandelen
Het glooiende berglandschap rond Winterberg kent meerdere natuurparken. De wandelroutes in de parken zijn goed onderhouden en leiden door het hele gebied.

Voor de kinderen / families
Winterberg is toegankelijk voor de allerkleinsten. Vanaf 36 maanden kunnen ze terecht in een kinderopvang met speciale babypiste en babylift. Ook in de restaurants zijn ze berekend op een jong publiek. Met uitgebreide kindermenu's worden de jongste gasten hier op hun wenken bediend. Uiteraard zijn er ook voor volwassenen verschillende skischolen en verhuurgelegenheden!

Après-ski
Naast de traditionele après-skihutten op de pistes kun je in Winterberg naar het casino of gewoon lekker het dorp in. De gratis parkeerplaatsen houden het verkeer daar grotendeels weg, wat het gezellige marktplein alleen maar ten goede komt. Ook is er voor de snelheidsduivels een bob- en rodelbaan.

Voor verdere inlichtingen bel 0032-478-331799 Freddy Jacobs

www.pbsworldwide.com

Blog van PBS : www.belgianconnection.be bekijk de sectie finplan

frjacobs@telenet.be